AĞRI / PATNOS - Süphandağı Anadolu Lisesi

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün temellerini attığı Türkiye Cumhuriyeti’nin ilanının üzerinden tam 100 yıl geçti.

İlçemizde Cumhuriyetimizin 100.yıl kutlamalarında bizleri gururlandıran ve onurlandıran Süphandağı Anadolu Lisesi Bando Takımında görev alan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz. Bando takımımız için emekleri için okulumuz müzik öğretmeni Yağmur Simge UZUN’a ve bizlere böyle bir bando takımı bıraktığı için Hilal AKÇAY’a sonsuz teşekkürler ederiz.

Kas

KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI

Millî Eğitim Bakanlığı 09/09/2023 tarihinde 32304 sayılı resmî gazetede Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği yayınlanmıştır. Yönetmeliğin incelenmesi ve yönetmelikte belirtilen ülke, il/ilçe ve okul genelinde yapılacak sınavlarla ilgili Millî Eğitim Bakanlığının hazırladığı örnek konu soru dağılım tabloları rehber kabul edilerek il/ilçe ve okullarda yapılacak olan ortak sınavlarda kullanılmak üzere konu soru dağılımları bilgilerinize sunulmuştur. Öğrenci ve velilerimizin sınavlardan önce hassasiyetle incelemesi önemle rica olunur.