AĞRI / PATNOS - Süphandağı Anadolu Lisesi

1.DÖNEM II.YAZILI SINAV KONU-SORU DAĞILIM TABLOLARI

KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI

Millî Eğitim Bakanlığı 09/09/2023 tarihinde 32304 sayılı resmî gazetede Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği yayınlanmıştır. Yönetmeliğin incelenmesi ve yönetmelikte belirtilen ülke, il/ilçe ve okul genelinde yapılacak sınavlarla ilgili Millî Eğitim Bakanlığının hazırladığı örnek konu soru dağılım tabloları rehber kabul edilerek il/ilçe ve okullarda yapılacak olan ortak sınavlarda kullanılmak üzere konu soru dağılımları bilgilerinize sunulmuştur. Öğrenci ve velilerimizin sınavlardan önce hassasiyetle incelemesi önemle rica olunur.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM 2.YAZILI SINAV KONU SORU DAĞILIMLARI AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

ÖĞRENCİLERİN BİLGİSİNE!

9.Sınıf FİZİK dersi için 2.senaryo seçilmiştir. SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
9.Sınıf İNGİLİZCE dersi için 1.senaryo seçilmiştir.  SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
9.Sınıf COĞRAFYA dersi için 3.senaryo seçilmiştir.  SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
9.Sınıf KİMYA dersi için 1.senaryo seçilmiştir.  SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
9.Sınıf BİYOLOJİ dersi için 2.senaryo seçilmiştir.  SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
9.Sınıf ALMANCA dersi için senaryo seçilmiştir. SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
9.Sınıf PROJE TASARIMI dersi için 2.senaryo seçilmiştir.  SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
9.Sınıf TARİH dersi için senaryo seçilmiştir.  SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
9.Sınıf SEÇMELİ PEYGAMBERİMİZİN HAYATI dersi için 2. senaryo seçilmiştir.  SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
9.Sınıf İSLAM KÜLTÜR VE MEDENİYETİ dersi için 3.senaryo seçilmiştir.  SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
 9.Sınıf GÖRSEL SANATLAR dersi için senaryo seçilmiştir.  SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
 9.Sınıf DİN KÜLTÜRÜ dersi için 1. senaryo seçilmiştir.  SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
 9.Sınıf TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI dersi için senaryo seçilmiştir.  SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
 9.Sınıf MATEMATİK dersi için senaryo seçilmiştir.  SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
 10.Sınıf BİYOLOJİ dersi için 2.senaryo seçilmiştir.

SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!

10.Sınıf KİMYA dersi için 4.senaryo seçilmiştir.  SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
10.Sınıf FİZİK dersi için 1.senaryo seçilmiştir.  SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
10.Sınıf FELSEFE dersi için 1.senaryo seçilmiştir.  SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
10.Sınıf MATEMATİK dersi için 6.senaryo seçilmiştir.  SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
10.Sınıf İNGİLİZCE dersi için 2.senaryo seçilmiştir.  SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
 10.Sınıf ALMANCA dersi için senaryo seçilmiştir.  SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
 10.Sınıf COĞRAFYA dersi için 5.senaryo seçilmiştir.  SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
 10.Sınıf DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ dersi için senaryo seçilmiştir.  SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
 10.Sınıf TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI dersi için senaryo seçilmiştir.  SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
 10.Sınıf SEÇMELİ KURAN-I KERİM dersi için senaryo seçilmiştir.  SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
 10.Sınıf SEÇMELİ PEYGAMBERİN HAYATI dersi için senaryo seçilmiştir.  SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
 10.Sınıf TARİH dersi için 1 senaryo seçilmiştir.  SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
 10.Sınıf GÖRSEL SANATLAR /MÜZİK dersi için senaryo seçilmiştir.  SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
10,11,12. Sınıf PSİKOLOJİ dersi için 5.senaryo seçilmiştir. SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
10,11,12. Sınıf MANTIK dersi için 6.senaryo seçilmiştir. SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
10,11,12. Sınıf SOSYOLOJİ dersi için 5.senaryo seçilmiştir. SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
11. Sınıf FELSEFE dersi için 2.senaryo seçilmiştir. SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
11. Sınıf TEMEL MATEMATİK dersi için 6.senaryo seçilmiştir. SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
11. Sınıf KİMYA dersi için 3.senaryo seçilmiştir. SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
11. Sınıf BİYOLOJİ dersi için 2.senaryo seçilmiştir. SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
11. Sınıf FİZİK dersi için 3.senaryo seçilmiştir. SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
11. Sınıf ALMANCA dersi için senaryo seçilmiştir. SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
11. Sınıf DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ dersi için senaryo seçilmiştir. SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
11. Sınıf TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI  dersi için 2.senaryo seçilmiştir. SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
11. Sınıf İNGİLİZCE dersi için 1.senaryo seçilmiştir. SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
11. Sınıf SEÇMELİ MATEMATİK dersi için senaryo seçilmiştir. SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
11. Sınıf TARİH  dersi için 1.senaryo seçilmiştir. SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
11. Sınıf GÖRSEL SANATLAR/MÜZİK dersi için senaryo seçilmiştir. SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
11. Sınıf COĞRAFYA dersi için 5.senaryo seçilmiştir. SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
11. Sınıf TÜRK DÜNYASI COĞRAFYASI dersi için 4.senaryo seçilmiştir. SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
11. Sınıf TÜRK KÜLTÜR VE MEDENİYETİ dersi için 1.senaryo seçilmiştir. SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
12. Sınıf TARİH dersi için 1.senaryo seçilmiştir. SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
12. Sınıf FİZİK dersi için 2.senaryo seçilmiştir. SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
12. Sınıf KİMYA dersi için 4.senaryo seçilmiştir. SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
12. Sınıf BİYOLOJİ dersi için 1.senaryo seçilmiştir. SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
12. Sınıf İNGİLİZCE dersi için 1.senaryo seçilmiştir. SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
12. Sınıf EŞİT AĞIRLIK VE SÖZEL COĞRAFYA dersi için senaryo seçilmiştir. SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
12. Sınıf TEMEL MATEMATİK dersi için 2.senaryo seçilmiştir. SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
12. Sınıf TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI dersi için senaryo seçilmiştir. SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
12. Sınıf KLASİK AHLAK METİNLERİ dersi için 1.senaryo seçilmiştir. SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
12. Sınıf COĞRAFYA dersi için 1.senaryo seçilmiştir. SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!
12. Sınıf 12 EA/SAYISAL dersi için senaryo seçilmiştir. SENARYO İÇİN TIKLAYINIZ!

Yayın: 01.11.2023 - Güncelleme: 26.12.2023 10:42 - Görüntülenme: 2597